Domov > Novice > 2022 > Novalac 800g v novem priročnem pakiranju

Novalac 800g v novem priročnem pakiranju

Novalac nadomestna mleka v 800 g pakiranju so dobila nov pokrovček. S tem želimo novim staršem olajšati uporabo večjih pakiranj in jim zagotoviti boljšo izkušnjo ob hranjenju svojega najmlajšega družinskega člana.

Dragi starši, naj bodo vaši trenutki z dojenčkom varni na vsakem koraku.

Novalac nadomestna mleka v 800g pakiranju so dobila nov pokrovček. S tem želimo novim staršem olajšati uporabo večjih pakiranj in jim zagotoviti boljšo izkušnjo ob hranjenju svojega najmlajšega družinskega člana.

Večja varnost

Ker je poraba 800g pakiranja Novalac mlečnih formul daljša kot 400g, smo z novim mehanizmom zapiranja omogočili tesnejše in varnejše zapiranje velikih pločevink. Nov pokrovček z dvojno steno tesno objame pločevinko (360°), tako je prah sedaj še bolj zaščiten za vašo uporabo.

Bolj priročni

Aktivni pregib za odpiranje in zapiranje z eno roko vam omogoča, da z eno roko držite otroka, z drugo pa lahko preprosto pripravite mleko. V pokrovčku je tudi prostor, kjer lahko shranite žličko za odmerjanje za naslednjič. 

Bolj higienični

Zaradi vgrajenega držala za merico je priprava mleka bolj higienska in brez nepotrebnega nereda. Žličko lahko preprosto vzamete z držala, to pa omogoča natančno odmerjenje brez posipanja ter s tem čistejšo in bolj higienično pripravo obroka.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na info@novalac.si.