Domov > Novice > 2019 > Akcija 7+1 gratis le še do 31. 12. 2019!

Akcija 7+1 gratis le še do 31. 12. 2019!

 

Dragi starši,

Obveščamo Vas, da se akcija zvestobe Novalac "7+1 gratis" s koncem leta 2019 zaključuje. 

Vsem zvestim kupcem Novalaca 2 in 3, ki bodo do omenjenega datuma še opravili svoj nakup, bomo podarili brezplačno pločevinko mleka Novalac. 

Kako do darila?

Ob nakupu nadaljevalnega mleka Novalac prejmete v lekarni kartico za zbiranje računov ali jo natisnete tukaj.
Izpolnjeno kartico s svojimi podatki in račune za 7 pločevink po 400 g ali 800 g pošljite na naš naslov Medis, d.o.o., Brnčičeva 1, 1000 Ljubljana, s pripisom »Novalac nagrajuje«. 

Novalac lahko kupite tudi v naši spletni trgovini in kartico za zbiranje računov boste prejeli skupaj s paketom na dom.

ODDAJ NAROČILO

Če pošljete račune za 7 pločevink 400 g mleka, boste prejeli brezplačno 400 g mleka. Če pošljete račune za 7 pločevink 800 g mleka, boste prejeli brezplačno 800 g mleka. Osmo pločevinko nadaljevalnega mleka Novalac boste prejeli brezplačno po pošti

Posebna ponudba velja izključno za nakupe v lekarnah, trgovinah Pikapolonica in v spletni trgovini Novalac, opravljene do 31. 12. 2019. Računi za nadomestna mleka, kupljena v prodajalnah Baby Center, ne bodo upoštevani. 

Izpolnjeno kartico zvestobe lahko pošljete skupaj z računi za nakupe opravljene v letu 2019 tudi v prvi polovici naslednjega leta.

Kako do nagrade po koncu akcije?

Od sedaj naprej vas darila in presenečenja čakajo v Novalac Klubu. Prijazno vabljeni, da nas spoznate in se nam pridružite! Članstvo je brezplačno, prejmete pa tudi darilo dobrodošlice.

Nova ali povečana družinica prinaša številne izzive in vprašanja. Praktične odgovore poiščemo skupaj v mesečnih novičnikih, kjer nas čakajo zanimivi članki, uporabni nasveti in pravi recepti.

V Klub Novalac povezani starši imajo dostop do knjižice Dojenčkovo prvo leto, ki pomaga ob rojstvu otročička, najpogostejših začetnih težavah, pri boljšem razumevanju njegovih potreb in o prehrani v prvem letu življenja.

VČLANI SE V KLUB