Domov > Novice > 2015 > Novalac je Superbrand!

Novalac je Superbrand!

Mednarodna organizacija Superbrands je Novalacu podelila laskavi naziv Superbrands Adriatic. Prestižna nagrada poudarja pomembnost blagovne znamke in daje potrošniku zagotovilo, da bo z izbiro te znamke dobil najboljšo kakovost.

Superbrands je organizacija, ki je utemeljena na večletnih izkušnjah in je v svojih 20 letih obstoja zgradila močno avtoriteto na področju znamčenja. Naziv Superbrands se blagovni znamki dodeli na podlagi ocen priznanih strokovnjakov iz poslovnega sveta, sveta marketinga, medijev, univerz in strokovnih združenj. Kriteriji ocenjevanja, ki igrajo najpomembnejšo vlogo, so kakovostzanesljivostdrugačnost in čustveni naboj. Superbrands tako izbira najboljše blagovne znamke, ki so pri potrošnikih sprejete kot najbolj kakovostne in so tako tiste, ki so uspešnejše od svoje konkurence oziroma ostalih blagovnih znamk.

Novalac nadomestna mleka nudijo celotno linijo visokokakovostnih izdelkov, od univerzalnih mlek do posebej prilagojenih mlek za najpogostejše težave dojenčkov, s katerimi se srečujejo v prvem letu. Novalac zadovolji vse prehrambene potrebe dojenčka in zagotavljajo optimalno rast in razvoj dojenčka.