Domov > Novice > 2015 > Dvojno pakiranje Novalac 2 z darilom

Dvojno pakiranje Novalac 2 z darilom

V lekarnah po Sloveniji boste našli posebno dvojno pakiranje mleka Novalac 2 (2x 400 g), v katerega smo brezplačno dodali nogavičke za malčke z dekoracijo prikupne žirafe

V lekarnah po Sloveniji boste našli posebno dvojno pakiranje mleka Novalac 2 (2x 400 g), v katerega smo brezplačno dodali nogavičke za malčke z dekoracijo prikupne žirafe. Nogavičke so že zapakirane v paketu in so dveh velikosti (17-19 ali 20-22) in bele, modre, rumene, zelene ali oranžne barve. 

Vsa mleka Novalac so plod sodelovanja vrhunskih strokovnjakov in proizvedena v skladu z evropskimi in mednarodnimi smernicami. Vsebujejo vse snovi, ki jih dojenčki nujno potrebujejo za zdravo rast in razvoj ter so prilagojena različnim potrebam dojenčkov.

Novalac 2 je namenjen dojenčkom od 6. do 12. meseca starosti. V tem obdobju se nekoliko povečajo dojenčkove potrebe po beljakovinah. Še vedno je zelo pomemben zadosten vnos maščobnih kislin, ki dojenčku zagotavljajo ustrezen razvoj vida in možganov. Novalac 2 vsebuje vse beljakovine, maščobe, ogljikove hidrate, aminokisline, vitamine in minerale, ki jih dojenček potrebuje za zdrav razvoj in rast.

Pohitite z naročilom, saj je količina promocijskega pakiranja omejena!