Domov > Klub Novalac > Registracija

Registracija uporabnikov Kluba Novalac

V Klubu Novalac vas čakajo prilagojeni novičniki glede na starost vašega dojenčka. Članki o prehrani nosečnic in dojenčkov, zanimivosti iz sveta dojenčkov in občasne posebne ponudbe ter nagradne igre samo za člane Kluba. Vsak član prejme na dom tudi darilo dobrodoščice!

Prosimo, vpišite podatke:

Polja, označena z *, so obvezna.

Podatki za prijavo

Vaši osebni podatki

Želimo vam pošiljati čimbolj prilagojene novice glede na starost vašega (prihajajočega) dojenčka.

Seznanjen sem, da ne morem prejemati e-novic oz. prilagojenih e-novic, sodelovati v različnih akcijskih ponudbah, nagradnih igrah, trženjskih raziskavah, prejemati brezplačne vzorce v kolikor soglasja ne podam, saj mi Medis d.o.o. ne more zagotavljati storitve brez obdelave mojih podatkov.

Seznanjen sem s Politiko zasebnosti in s tem z naslednjim: s pravno podlago za obdelavo in obdobjem hrambe mojih osebnih podatkov; Seznanjen sem, da lahko upravljavec moje osebne podatke posreduje tretjim osebam oz. povezanim družbam; Seznanjen sem s svojimi pravicami, povezanimi z obdelavo osebnih podatkov, še posebej z mojo pravico do preklica soglasja. Soglasje lahko prekličem kadarkoli na gdpr@medis-health.com, brez negativnih posledic.

Seznanjen sem z dejstvom, da lahko Medis d.o.o. moje osebne podatke izvaža v tretje države, pri čemer je za varnost mojih osebnih podatkov ustrezno poskrbljeno.