Play
Prvih 1000 dni

Prehrana od zanositve
do 2. rojstnega dne

Zame in za mojega
dojenčka

Skrb za dojenčka se ne začne z dnem, ko se malo bitjece rodi, temveč že pred njegovim spočetjem. Zdravje in prehrana matere sta ključna dejavnika za uspešen začetek, potek in zaključek nosečnosti.

Zdravje in prehrana matere sta ključna dejavnika za uspešen začetek, potek in zaključek nosečnosti.

V 1000 dneh je edinstven čas, ko postaviš temelje za zdravje otroka za celo življenje. Kako se telesno in duševno razvija, raste iz dneva v dan, kako se uči novih stvari in ohranja močan imunski sistem. Uravnotežena prehrana, primerna telesna aktivnost in ustrezno vedenjsko okolje so temelji za dobro zdravje bodoče mamice in njenega otroka. Številni strokovnjaki so raziskovali vpliv prehrane na tveganje za razvoj bolezni, kot so debelost, sladkorna bolezen, bolezni srca in ožilja, astma in nekatere oblike raka.

Vabljeni k odkrivanju vsebin na naših straneh. S pomočjo strokovnjakov smo izpostavili ključna hranila, na katera morate biti v posameznem obdobju pozorni.

Želimo vam prijetnih, zdravih in čim bolj mirnih prvih 1000 dni.

1000 dni

Ste vedeli, da časovno obdobje od zanositve do otrokovega 2. rojstnega dne šteje 1000 dni?

O Novalacu

  • Kapsule najnovejše generacije za ženske, ki načrtujejo nosečnost, nosečnice in doječe matere.
  • Celotna linija visokokakovostnih mlek za optimalno rast in razvoj dojenčkov.
  • Mleka Novalac dokazano učinkovito rešujejo najpogostejše težave dojenčkov: kolike, polivanje, alergije, pogosta lakota, zaprtje. 
Katalog izdelkov O novalacu
O novalacu

Materino mleko je najboljša hrana za dojenčke. Mleka Novalac se uporabljajo samo po nasvetu strokovnjakov s področja medicine, farmacije ali prehrane ali druge strokovne osebe, ki je odgovorna za skrb matere in otroka.